Slutet av veckan.

Ja då var det söndag igen då...veckorna går snabbt fram, inte långt kvar tills sommarn är över och jag står utan  jobb. Måste söka som attans för attt hitta något till hösten och om inte läser jag vidare på Högskolan.

Helgen har gått väldigt fort den med...efter jobbet i torsdags kväll åkte vi iväg till Kungshamn med Emma och Micke. Kom dit vid 24:00 så då hoppa vi ganska snabbt i sängen för att orka med midsommarafton. Synd på de tråkigA vädret på fredagen....blåste bort flera gånger...hihi...vi va på bryggan en sväng, men de var dött på folk och helt tomt i plånboken så det blev varken några roliga människor att titta på eller några fina köp... :(  Åkte runt lite och kika i smögen, hunnebostarnd och kungshamn....sen hem för att fixa den goda maten... Vi va säkert 14 pers i huset och alla stod i köket och hjälpte till med något, va riktigt mysigt.... :) Underbara midsommar mat! Vill ha mera! Blev fördrink och vin, cider och öl....och klockan bara rann i väg av allt prat...så efter jordgubarna och glassen var det tid att göra sig fin för utgång... På Baden var det "smocka" fullt...men väl inne så hittade vi den perfekta platsen i surfbaren där vi alla dansa och hade trevligt!! Efterfesten bestod av biljardturnering...haha. Nice...men segt! På lördagen var de dax för hemfärd....sedan iväg till Olstorp för att jobba.... Kände mig smått bakis...men de var massa att göra och mycket folk så hann inte att känna efter vilket var bra :) Så nu har jag vart vaken i 1 timma....va såå skönt att sova och välbehövligt...

Ledig i morgon...å då ska jag försöka ta tag i saker här hemma...städa, tvätta och massa annat kul... Vill ha lön nu....lite nyfiken på vad den kommer att ligga i eftersom att jag inte har jobbat så mycket och inte får något studielån denna måndag....gahh!

Nä nu blir det till att duscha...för sedan kunna göra något av dagen.

Puss puss

Kommentarer
Postat av: AnnA

Utan jobb ?? Men Gina då??

2008-06-22 @ 16:46:31
URL: http://an86na.blogg.se/
Postat av: Bella

Klart vi ska fika på onsdag:-) pöss pådig

2008-06-22 @ 17:36:34
URL: http://bella00.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Låter som en bra midsommar :) Ja vi hade jävla tur som inte låg på en camping i detta sketväder :P

2008-06-23 @ 00:06:50
URL: http://kajjjza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0