Mitt lyckopiller just nu.

Jag skriver mest depp-inlägg här nu....Tragiskt. Ska försöka bli ändring på det, men svårt när allt är som det är.

Veckan kommer ser ut så här:
Mån-ons: VFU o plugg hela dagarna.
tors-sön: Jobb hela dagarna +plugg.

Ser framemot att sluta kl 17 på fredag iaf :) (en positiv tanke)

Nu ska jag mysa ner i sängen och njuta av min skönhetssömn för att vakna utvilad i morgon. För då är det VFU och jag Älskar alla barn där:D Dom får mig verkligen att må bra! SMÅ LYCKOPILLER!

Puss o kram alla goa vänner!


?

Varför?! Vill bara börja om...
Nu förstår jag varför man blir lesbisk, FAN!
Blir bara helt störd på det.

Hej.

Egentid...

Har precis kommit hem från stan, har varit på afterwork med pappa på Pims. Maten var super, fanns massa gott :P
Nu blir det tv:n som blir mitt sällskap tills ögonen faller ihop... Underbart att bara ta det lugnt på fredagkvällar....Jag älskar´t!

Hela helgen blir det jobb för min del, i morgonkväll ska vi fira Mia som fyllt år. Jag har lätt köpt bästa presenten :P Hon kommer bli suuper glad :) (hoppas jag, hade iaf jag blivit)

Nu blir det fulaste mysbyxorna på, med täcke o kudde i soffan.....EGENTID! Mathias grillar med några vänner....




Galet söt bikini <3
Letar som en tok nu innan jag ska åka....längtar!

Borta...



Vart har mitt självförtroende tagit vägen?!
Någon som har hittat det..?

Puss o hej...

Sjuk!

Faan, jag är sjuk! Hinner inte juh, när ska jag ta igen all tid på VFUn...SKIT! Vaknade i morse kl 6 när klockan ringde, hade satans-ont i halsen och frusen...hooppa in i duscen o tänkte att jag inbilla mig...Men fel, det kändes värre efter de så jag gick o la mig igen... *blä*
Å när jag ringde till VFUn å sa att jag var sjuk o det kändes som om jag hade feber, så sa hon att man måset ha en feberfri dag för smittorisken. Det betyder alltså att jag missar i morgon me, även om jag kanske känner mig bättre dåe :( WTF!

Va ska jag göra? Dela mig i två delar känns som den ända lösningen...

kram o hej

Börjar känna mig sjuk

Har inte tid att bli sjuk, denna veckan är galet fullbokad... Halsen känns som en öken o jag är trött i kroppen... Bra mirakelmedicin något?

Kram o godnatt! (hoppas att sömn är den bästa medicinen..)

I morgon.

VFU 7.30-12.30
Gina 13-19.15
Plugga

Dagen i morgon blir inte så slapp...hade gärna haft sovmorgon, men ikke. Bara att vara flitig...

Just nu sitter jag och tittar på Carl-filip som spelar P3, har ju nattgäst i natt :P Väntar på att Mathias ska komma hem med mera kotletter o potatis för jag är vrååål hungring.

Resa bokad 27 maj...jag längtar sååå...behöver verkligen komma bort härifrån för att tänka på något annat och förhoppningsvis bli klokare om vad jag egentligen vill...?! Rhodos, mamma, mormor, kusin o moster...kommer att bli gött :D

<3 Förvirrad <3

Puss o hej

!

Gina 9-14
VFU 14-17.30
Städa
Plugga

Fuck this day!

Måndag

Shit är helt dööööd känns de som... Ska på VFU idag, inte sugen...men måste. Ska vara där från 9-19:30, eftersom att de är möte i kväll... Kan vara intressant, men just nu är jag såååå trött.
Hela min vecka kommer varvas med VFU och jobb.....har inte en enda ledig dag eller stund, jo bara för att sova o äta.

Ska ta tag i allt nu me...hur jag ska göra o så... Måste göras denna vecka me annars blir de aldrig gjort.

Puss o hej

älska dig själv!

Funderar på om jag ska äta frukost eller om de räckte med en banan, tveksam till de. Idag är jag ledig från jobb o föreläsningar så det blir till att plugga stenhårt me allt som jag ligger efter med. Sen i eftermiddag ska jag handla mat o godsaker tills i morgon... Är ju MIN födelsedag dåe! Då blir de fest...hör av dig o kom hit :) Vin, mat,lek, sång o dans, kan inte bli bättre...haha.

Nä nu ska jag ta tag i alla miljoner saker som ska göras...


Bara dax att rycka upp sig själv och börja Älska mig själv! Så svårt kan de ju inte va..? Idag ska jag bara ladda positiv energi inför helgen och hoppas den blir lika lyckad som förra :D


:D

Kan inte sluta le efter helgen som har varit :D

Puss Puss

...

Blev ingen frukost alls för min del... :( Är sååå hungrig och vet inte vad jag ska äta....Gah.

Vill åka ut till timmersdala en sväng för de är så härligt väder, men vad ska jag köra?! Har ju ingen bil...suck, vilket problem....hm.. Jaja.
Puss o hej

en till söndag...?

Är galet sugen på en masig frukost, VILL HA! Men har för tillfället ingenting hemma, bara gröt....å jag är så trött på det. Jag vill ha ägg, bacon, smörgås, te, juice och yoghurt och massa frukt.....får ta o lösa problemet snart.

Helgen har varit toppen <3 Underbar kväll i lördags med Kajsa, Anna, Hannes och Fredde.... Parmiddag till max :P

Nä nu ska jag ta vara på den lediga dagen och plugga... Puss o hej.

...

Vill bara glömma honom. Vill bara här i från. Vad har jag gjort för fel?

Rymt hemifrån :)

Yes, busiga jag har rymt...men om du tänker efter väldigt noga kan du nog lista ut vart jag är :P
Behövde bara komma bort från lägenheten, blir bara deppig av att vara där. Trött på dessa besvikelser om och om igen...
Har rymt på obestämd tid ;)

Puss  o Kram
(nu blir det snart sängen för mig o min värdinna)

Onsdag

Vilka underbara vänner jag har....och då menar jag från alla håll o kanter, jobb, skola, privat...
JAG är lyckligt lottad :D

Idag blir det plugg...
Puss o hej

utvilad?

Kalas igår...Helen som fyllt 25år :D Goda pajer och tårta bjöds de på....mums. Å massa fina paket fick hon, jag längtar tills jag fyller år (18 april) och får paket :P Tack snygging för ett mysigt kalas<3

Har precis vaknat och känner mig ågorlunda utvilad, skömt att det inte blev någon utgång igår.....då hade jag ju inte mått så här bra! Hoppas alla mina vänner hade jätte skoj utan mig, svårt att tro men... ;)

Idag blir det jpbb mellan 13-17.15 Sen ska jag kika på lägenhet, ska blir spännande. Hoppas den är nåt att ha, för har ingen ork/lust att leta runt.

Puss o kram.

Ensam kväll...

Sitter ensam och dippar morotsstavar framför tvn :) Skönt att bara ta det lugnt en kväll på helgen....å skönt att ha lite egen tid. Har varit mycket hela veckan, jobb, skola o privat.

Hade en jätte mysig kväll igår här hemma med Gina-Tjejerna ;) Måste göras om snart.... :D

Blir bara mer o mer snurrig i huvudet. När man älskar någon räcker det inte bara att säga ordet...

Puss o hej, nu ska jag äta upp de sista morotsstavarna och bara njuta av min ensamhet...

En lösning?

Kan pengar vara en lösning på alla problem just nu? (iaf bara för stunden)
Skulle ju vara helt underbart att ha tillgång till obegränsat me pengar just nu (säg en vecka) Då skulle jag kunna köpa en fin lägenhet, inreda, shoppa massa massa kläder och annat nödvändigt, unna mig behandlingar till mig själv;), boka resor med jämna mellanrum under detta året, göra spännande utflykter, köpa bil, ja finns sjukt mycket saker och det skulle deffinitivt underlätta i min gråa vardag....blir galen av tanken! Känns som att jag skulle stressa ihjäl mig för att hinna med allt....men just nu kräver jag mycket och om det inte är närhet får det gärna vara materiellt....
:D

Jag skulle bli lycklig för stunden.

*drömmer*

Ny dag nu igen...?!

Dagarna bara rusar förbi....underbart, men stressigt. Vädret igår va ju toppen, tänk va lite sol kan göra med ens humör....men kändes som att jag blev lika depp igen när solen hade gått ner : Men nu är det en ny dag och solen verkar kika fram idag oxå :D

Ständigt denna osäkerhet som ekar i huvudet. Han gör mig förvirrad...vill jag, vill jag inte? Går det, går det inte? Han vet ju precis vad han ska säga för att få mig, men frågan är ju om han håller det. Blir tokig! Hur mycket ska jag klara av?!
*VILL*

Efter skolan idag blir det till att storhandla, behlöver fixa lite tills i morgon då mina Gina-tjejer kommer hit :D Mathias har lovat att hjälpa mig fixa lite mat...och eftersom att jag jobbar 9-18 i morrn, blir den mesta förberedelsen idag. Ska bli jätte skoj :)

Nu ska jag knapra i mig mitt torra knäckebröd och surpla i mig de varma teet för att gå iväg till skolan. Blir ingen föreläsning för mig nu på morgonen, måste förbereda litteraturseminariet *opps*

Kram hej.

Förvirrad

Grönt te och äggsmörgås.....det är min start på dagen idag...

Om en stund ska jag kila iväg till skolan för Kursintro. Hoppas mycket på denna kurs! Vill att den ska vara så intressant att den motiverar mig att plugga mer.....*snälla*



Är förvirrad till tusen just nu.....Varför jag?! Jag förtjänar bättre!


Slutar 15 idag, så blir nog en sväng till Sofia (har hört att hon har nybakta bullar hemma) och sen träffa Emma om hon hinner i allt flyttstök som hon har lovat bort sig i :P

Puss

RSS 2.0