Konstig

Idag är jag hemma...känner mig konstig...hoppas det blir bättre i morogon.

Vädert ute är blött...uscha...tur att jag sitter inne och bara är. Funderar på att tända lite ljus...mysigt :) Sen ska jag sätta mig för att läsa och göra klart den sista kompletteringen från förra året. Så jag någongång kan få mitt efterlängtade studiebidrag och lån. Dumma mig som inte har tagit tag i det tidigare.

Spöregn utanför...

Kram o hej

:(

Helgen har inte varit rolig alls. Tack Emma för att du va med mig.


Denna vecka består av VFU, jobb, plugg, tvätt, städ och funderingar över framtiden. Ser inte fram emot så mycket faktiskt. Vill ha något att längta efter!

Sara har nog kommit hem från Thailand nu, så ska ringa henne någon dag, måste prata av mig lite.

Ska kolla klart på en sjuk dokumentär på tv4, handlar om par som har dockor som deras barn!!! SJUKT!

Så ha de bra så länge..ska försäka lägga mig i tid idag.....kroppen är helt utmattad.
Tom.

...

Helt slut o så jävla förbannad. Skulle kunna ha sönder vad som helst nu! Blir galen!!!
Vill inte och orkar inte vara glad eller trevlig alls.

*lingon-vecka*


God morgon

Har sovit ganska bra i natt, men hade gärna legat i sängen en stund till :P
Börjar jobbar 8:45 så ska snart borsta tänderna och gå iväg. I går va jag i skolan till 15, storhandla med Mattias kl 15:30, va på¨sminkkurs med Sofia kl 17. Mary Kay....någon som kanske är intresseras av att börja sälja...hehe...? Jag gör det inte, men har en ivrig kusin som försöker få mig att göra de ;)
Kom inte hem förrens vid 21:30 typ. Så diskade och gick o la mig o kolla på tv, sen slockna jag.

Jobbar till 18 idag, så blir inte så mycket mer gjort för min del. Ska försöka baka om jag orkar (tekakor), sen måste man ju laga nån mat oxå....funderar på paj eller soppa...får se va jag är sugen på i kväll.

Ska in å pussa älskling hej då nu. Puss o kram

Grattis Annie.

Blir systemet direkt för Annie i morgon antar jag...hihi...

Söndagen är snart förbi och vi har inte gjort många knop här hemma...sovmorgon, duschat, tv-tittande och försökt hitta motivation till att studera, men inte funnit den än. Ska strax i väg mot Olsson för att äta gott :) Jag o Mattias håller på att baka efterrätt...mumma...luktar massa gott i hela lägenheten...

Har på mina nya lackleggings idag och känns helt knas, värsta läderbenen lixom, men de är snyggt!!! Tycker iaf jag, Mattias håller inte riktigt med mig om den saken, men va gör det!?

Nu är det dax att åka, ska hinna svänga förbi någon affär oxå.

Puss o hej.

Nu drar vi....

...till Göteborg över natten och kommer hem i morgon någon gång.... Ska bli så mysigt med min älskling!!! <3

Puss o hej sålänge.

Lunchat på Gräddhyllan

Idag har jag ätit lunch med Maria :) Va ett tag sen vi sågs, men nu blev det av :D Vincent var ju självklart med, han är sååå söt. Tänkte åka hem till dom någon dag och se hur dom bor, har ju inte varit där än. Å då måste jag få lukta lite mer på den lille killen.... Blev mycket förlossning snack och mycket bebis prat, me det har jag inget emot...tycker det bara är mysigt att höra på, även om förlossnings historian inte låter så kul. Men en dag ska jag också klara av det häftiga!!

Har precis påbörjat min receptbok, där jag ska samla massa mumsiga recept hade jag tänkt :D Kan vara bra att ha när fantasin tar slut... Någon som har något gott att dela med sig av kanske??

Strax ska jag iväg till stan, för att sedan gå hem till en arbetskompis och tjata lite skit och umgås....ska bli jätte kul att se hur hon bor och träffa tjejerna :D Blir nog god mat och lite vin, så babbel kommer det vara gott om :P

I morgon är det skola igen, har en föreläsning bara, sen blir det till att baka en banankaka på de övermogna bananerna som ligger här i fruktkorgen.

Vi kanske åker till Göteborg i morgon....annars blir det en annan gång, kanske nästa helg. Vill shoppa! Men pengarna börjar ta slut!

Puss o hej, måste göra min i ordning nu.

?

När vrider man om klockan?

Varför är de sååå kallt?!

Kanske för att det börjar bli höst, eller är höst! Tiden går så otroligt fort....usch... Idag när jag kom hem från skolan va mina fötter som isbitar...kasta på mig mina fårtofflor och gjorde varmshoklad för att få upp värmen....mysigt.
Har bestämt att investera i ett större täcke oxå...så både jag och M får plats, extra mycket värme och mys!!!

Ska jobbar tis och ons denna vecka, ledig torsdag och skola på fredag :)  Helt oki schema! I helgen blir det eventuellt en tripp till Gbg med M, mysigt ska de bli om det blir av...annars får vi väl hitta på något annat eller åka någon annan helg.

Nu ska jag kolla klart på Outsiders sedan blir det att hoppa i sängen....för att läsa lite... Skönt att lägga sig tidigt!!!
M är på Hockey i Jönköping så han kommer inte hem förrens sent...då sover jag nog redan förhoppningsvis, men brukar ju alltid få en puss på kinden ändå...mys!!

Puss hej.

Lugn Fredag

Skönt de ska bli att bara va hemma i kväll...eller hemma o hemma, ska iväg till pappa nu för jag har bjudit in mig på mat där :) Mattias är i Gbg och ska kolla på nån cross dör dom hoppar och är galna... Så han kommer inte hem förrens i morgon.

Nu ska jag åka! Är dööö hungrig, pappa prata om fläskfile... ;)

Puss o hej

?

Varför har man alltid så dålig fantasi när det gäller mat?
Vad ska jag äta?

Nu får det vara nog!!!


Skolstart!!

Söndagen bestod bara av att inte göra något...eller jo vi var ju och åt på Riviera med E och M. Sen var vi iväg och handla lite gott för kvällen.... Ost, marmelad, kex och godis :D Kvällen var räddad!! Kolla på premiären av "Ensam mamma söker", vi hejar ju på att Johanna ska träffa sin dröm-man där ;)

Idag har jag vart i skolan första gången på denna termin, känns bra. Det är intressanta kurser vi läser nu så hösten blir nog inga problem att ta sig igenom.... I hope!!

Har vart och köpt böcker för över 1500kr och då bara till en kurs!!!Så nu när jag kom hem tog jag fram lite ost och kex att mumsa på som tröst....


Färska räkor

Färska räkor till frukost!!!!!
Är man prinsessan så är man :D

Nu ska jag iväg till jobbet...
Tack för kräftskivan igår, måste ses igen snart!

Hej

Gammal o ny shopping



Allt från Gina tricot!



Gina tricot!



H&M



Köpte även ett nytt nagellack o en ny tan booster :D (Hoppas den är lika bra som min gamla...)
Fick med ett prov från en ny parfym...alltid kul!

Kräftskiva

I kväll blir de Kräftor :D Mumma...har längtat länge efter en sådan här fest!!! Tack tjejer som fixar o donar! Jag behöver verkligen träffa folk oxå...har inte gjort de på väldigt länge nu, men ska ju köra ikväll...tyvärr....ska upp o jobba i morgon. Men de kommer bli as nice ändå :D

Så nu ska jag städa undan lite här hemma och sedan börja tänka över kvällens outfit... Puss o hej

en grå dag

Usch ja...en riktigt grå dag har det varit för min del. Mått lite si så där....blä... Men det går väl över i morgon eller inom några dagar, hoppas jag.

Sitter o funderar på vad vi ska äta idag, tydligen skulle jag bestämma det. För jag inte ville ha grynkorv idag... Kanske kan tänka mig någon sallad istället...ska höra om det är okej me chefen... ;o)

Måste bara säga att min älskling är den bästa!!!! Finns ingen bättre. <3

Har  inget annat kul att skriva...jag känner mig bara tom. :(

RSS 2.0