Temla

Lilla O har fått sin första semla och den fick 5 av 5 möjliga poäng.


Sopplunch

Idag var vi bjudna på sopplunch hos faster. Skaldjurssoppa och kycklingsoppa...mumsfilibaba...älskar att bli bjuden på lunch. Här hemma är det nämligen lyx att äta lunch, det händer väldigt sällan att jag fixar lunch till mig själv och bjuder jag hem någon blir det oftast fika med massa sötsaker. Tyvärr...men så mycket godare och roligare det blir med mumsig fika istället för mat.

Vädret har varit toppen idag så vi passade på att ta en skön vinterpromenad i solen och jag kom på mig själv med att älska vintern där för ett tag. För när det är 10-, vitt överallt och strålande sol så är vintern väldigt mysig. Jag hoppas på samma väder när jag vaknar i morgon.

Natti!


Uppmärksamhetens dag!

Denna dag har jag haft full fokus på min lilla kille här hemma. Allt för att få honom nöjd och inte hamna snett... Den senaste veckan har han nämligen hamnat i en livskris och blir sur för minsta lilla och är väldigt mammig. Passar på att njuta och mysa så mycket det går, men det är svårt att bita ihop ibland när inget duger för lilla O. Å detta är ju säkert bara en mjukstart inför alla de andra trots/krissituationer som kommer uppstå.... Mitt lilla hjärta är ingen bebis längre utan en kille med stor vilja och envishet! Pust.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och invänta John Blund, natti natti.


RSS 2.0