Fika med Maria o Wincent idag

Nu har jag betalat räkningarna så imorgon dras de pengar jag ej får spendera...så sen är det fritt fram  för shopping :D (eller inte, men drömma får man)

I kväll har vi ätit goood kräftsoppa, mumsigt. athias är bäst på att fixa han :P
Åh, på fredag blir det sushi med Kajsa...jag längtar!! Va sjukt längesen nu...å blir nog lite vin oxå ;)

Va och fika med Maria och Wincent en sväng idag, mysigt. Alltid lika kul att träffas, skönt att prata av sig och mysigt att höra på bebisprat :) Sen blev de lite shopping och peppning inför i morgon...och om det nu förengångsskull skulle hände skriver jag det i morgon...så jag inte blir allt för besviken på mig själv! Nu är det skärpning, jag behöver ta hand om mig själv och min kropp!

Puss o kram....dax för sängen...

ÅH, förrensten visste ni att de fanns smaken cola i pez-godisarna....jag o Mathias blev jätte förvånade när vi såg de i godispåsen :D Kanske en ny favorit?! Natti.

Tiden försvinner...

Sitter just nu och bara väntar ut tiden så jag kan gå till skolan...segt att vara där för tidigt.

Är förvirrad just nu över vad jag ska hitta på med mitt liv....skola eller inte?! Vad ska jag göra annars....kan ju inte jobba på Gina hela livet.... Känns som om jag har kört fast i att jag SKA jobba som lärare, eftersom jag alltid velat de... Men de kanske finns fler saker jag är duktig på och kan. Frågan är bara vad? Utbildning måste man ju ha till de flesta jobben, så det är ju inte bara att testa sig fram lixom..... ÅHH....Varför tveka nu! Har ju pluggat halva tiden, men är ändåförvirrad. Shit. Behöver gå till nån och prata om mina framtidsplaner. JAG vill ju veta vad jag vill! Hur ser era framtidsplaner ut???

Blir galen av allt tänk i mitt huvud....här är man 22 år och oroar sig för sin framtid, shit, hur ska de bli när jag blir 30...?
Tiden går fööör fort! Å här sitter jag och slösar bort den....men va ska jag göra???   :´(
Hela jag är upponer!


lördag igen...

...och hade mer än gärna gått ut idag...men istället blev det räkor, chips och dipp hemma själv. Men guuud vad jag uppskattar egentid!! Så gött. Så va inte så illa att vara hemma ändå :P

Gissar på att en full Mathias kommer fumla in i sängen inatt efter kvällens party...så sömnen blir nog inte så god förrens han har kommit hem. Men i morgon blir det hemma mys precis somi går ;)
Det blir bara bättre och bättre...

Så spänd för framtiden...vill ha den planerad NU!
*Pussa*

ps. bloggar inte för att jag bara jobbar, pluggar o äter HELA tiden, varje dag...*suck*

Lördag :D

Toppen personalfest igår :D Kunde inte varit bättre....älskar mina arbetskollegor ännu mer efter denna roliga kväll....Tack!

Idag blir det utgång igen...kommer bli lika kul de....har laddat tilltusen för att få bort gårdagens ångest o bakfylla...uscha, men är nu så laddad :D

Ska iväg o handla först nu och sen blir de ombyte och sminkning, sen hem till dom Galna! *Wiieee*

Puss puss....
ps.håller tummar för älskling som skriver tenta nu...du klarar de så bra!!!!

Onyttigt?!

Tror ni mina jeans jag skulle prova har kommit in än? Nä!!! Men tydligen har dom fått dom i city-butiken....men den leveransen har inte kommit till oss!! Åhhh....hoppas de har kommit i morrn när jag börjar.....så nyfiken på hur dom sitter :P

Har precis tryckt i mig kotletter, sås och potatis... Mathias är bäst på de! Skulle vilja att klockan var 21 nu så jag kunde gå o lägga mig....mina ögon går i kors! Behöver sömn. Ska upp tidigt i morgon me....kl 6 ska vi (jag o M) skjutsa hans pappa till Helsingborg...sen kl 15 börjar jag jobba och direkt efter ska jag fika me brudarna....nice! Va ett tag sen vi sågs nu..så de finns säkert massa att prata om.

Matgias är rolig han....han tyckte såsen till kotletterna såg lite fet ut...så han tog bort lite smör för han ansåg att de skulle bli mer nyttigt dåe, men så fort vi hade ätit upp så föreslår han att vi ska äta chips o dipp o ha lite mys :P Tok!!

Så nu blir det strax chips o dipp o filmmys... <3

ps... betapet är våran nya drog!

Ännu en tidig morgon...

Min frukost består av smörgås med räkost och tomat och en kopp te med mycker honung....helt tomt i kylen nu efter jag har vart där, måste handla..

Har redan hunnit duscha, torka håret, sminka mig, tagit på kläder och nu tagit sista tuggan på smörgåsen....dessa tidiga mornar får INTE bli en vana....behöver juh sooova.

Nu ska jag skriva det sista på arbetet och sedan åker jag till skolan för att lämna in det.....alltdi ute i sista sekund...dålig vana! Kl 9 börjar jag jobba, men går bara en kort dag i dag....slutar 15... GÖTT! Då ska jag prova dom nya jeansen som har kommit in, skit snygga!! Ljus tvätt me massa slitning.....Rockigt :P

Nu blir det plugg!!
Puss o hej.

Sååå trött....

Har redan varit upp i tre timmar! Bara för att plugga och så att jag ska hinna klart! Varför är jag alltid ute i sista sekunden??? Hur kommer det sig? Det ska bli ändring på det. (Säger jag iof varje gång....)

Vill bara krypa ner i sängen nu, under det varma sköna täcket....men det blir till att lägga mig tidigt i kväll istället...

Kl 10:30 ska jag vara på Påfågeln för att träffa min handledare, sen vid 12:00 blir det lunch med Mathias, är sugen på Thai-soppa...men kan inte alltid få som man vill....
Efter lunch blir det hem för att skriva klart det sista, referenserna och bilagor, sen inlämning av arbetet så jag blir av med det! Skööönt! Längtar tills slutet av denna dag! Sen i morgon är det dax att ge sig på nästa arbete direkt efter jobbet vid 15...*jippie*

Nä nu ska jag skriva klart det sista och sedan ta en promenad till pappa för att skriva ut det och sen vidare till Påfågeln...

Har ni lika mycket att göra som jag??

Ha en bra dag!

<3

Det börjar ordna upp sig...



Ni som undrar...
Vill inget mer än att de ska vara bra <3

Söndag

Just nu sitter jag och skriver på "att följa ett barn", känns som om man kan skriva hur mycket som helst på den uppgiften så det känns ju aldrig klart. Men men...får snart bestämma mig för att det är bra!

Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag, vart på stan en sväng med Jennie, handlat Dove lotion, hårnålar och en ny pennvässare...inte så kul, men några måsten. Sen blev det en fika på Rådhuset med deras goda mackor :)
 Ska försöka komma på något att äta strax, men som vanligt är fantasin inte bra när det gäller mat....är sugen på fisk som Mathias gjorde så bra en annan gång....mumms...vill ha!

Men har ju inte de hemma och orkar inte handla en söndag...

Nu ska jag läsa lite till, sen blir det till att fixa mat....sen tillbaka till böckerna igen....suck....
Å förrensten, det där programmet om trollkarlarnas hemlighet går ju idag....kanske tar en paus för att kika lite på tv också :P

Puss o kram

En månads blogg-uppehåll...

Beror på vinterdepp.... Har varken haft ork, lust eller motivation till nåt onödigt denna tid.
Nu blir det till att ta tag i livet som man alltid lovar sig själv inför ett nytt år :P Får se hur jag lyckas denna gång...

Nyår va mysig, blev hemma hos Matias med Emma och mIcke...sen en kort utgång vid 12-slaget och in på Husaren, blev tidig hemgång för mig...men är lite nöjd för det.  Hoppas eran nyår va lika bra?

Nu ska jag göra mig i ordning för att äta mat med Mathias. Hemlagade revben....kommer bli såå gott :P

Puss så länge....

Ny last 2009!

Glass, maränger, banan och chokladsås :D Suget släpper inte! Mums.
Puss

RSS 2.0