söndagar behövs :D

Japp så är det, okej det är den tråkigaste dagen i veckan. Men en sådan behövs för att orka resten av veckan, det är så skönt att göra precis ingenting,inget jobb utan bara ta det lugnt. Så skönt...börjar uppskatta söndagar mer o mer för varje vecka som går :) Söndagen blir vad man gör den till!

Igår va jag och Mattias ute på stan för att äta lite, var ju trotsallt matfestivalen och de var skönt att slippa laga något här hemma. Vi åt på Vatra, Mummel och skandic....jätte gott var det på alla ställen, men eftersom att vi hade kuponger kvar ville vi ha något sött (iaf jag) Men när vi kom fram till det tältet var rätten slut!!! Så jag fick ingen vit chokladpannacotta :( Har varit besviken hela natten...usch...å är fortfarande sugen :( Mne men..får väl göra något åt dettta sug senare.....lite godis kanske?!

Nu ska jag fundera över vad jag ska äta idag....ä hungrig!!

Puss

Härlig morgon

Solen skiner :D

Hade helst av allt velat ligga i sängen nu, under mitt varma täcke :) I LOVE! Men ska snart iväg för att jobba, ännu en dag på Gina. Jag trivs som fisken i vattnet, men vill ha mera timmar!!!! Jaja...det löser sig så småning om.

Igår var jag hos frissan och hon fick göra vad hon ville :D Så jag har blivit brunett igen. Måste försöka vänja mig vid det bara, sen kan jag säga att jag blev nöjd :P

Jobbar 8-16 idag, skönt med en "normal" arbetstid, tänk om jag alltid kunde få jobba så och utan helger, det hade avrt drömmen...härligt hade det vart iaf. I eftermiddag ska jag hem och fira Pappa som fyller år..... GRATTIS!!! Tror han har liiiite ångest över att fylla 50år...och det har jag förståelse för. Så det blir ingen 50års-fest än iaf.

Matfestival i stan och det blir bara sämre och sämre, ska inte ens gå ut i helgen för att titta på folk usch, orkar inte med det. Blir väl en snabb sväng på kvällen bara för att äta något, sen snabbt hem igen...och bara ta det lugnt.

Dagarna är för korta! Hinner inte med något alls....inte ens att tänka klart.

Nä nu ska jag iväg till jobbet, blir lasagne till lunch *mumma*

Pussa o krama

min kväll

Ja...nu har jag och Mattias ätit sill o potatis :D Mumma!!! Så gottit va de... Ska starx lägga i färg i hans hår, kommer bli nice :)

Åh sorry orkar inte ta kort på kläderna jag köpt, måste ladda kameran å de gör jag tills i morgon istället.....kass på att göra saker jag säger jag ska göra...suck.

Hatar förövrigt motivationen som kryper fram och är sååå stark om kvällarna när jag ligger i sängen, men så fort jag vaknat nästa morgon har den blåst iväg....Hatar!!! Händer varje dag numera! *blir tokig*

Färgtid hos frisören i morgon kl 9 :D Får se va de bli för skoj...eller så är jag lika feg som vanligt?! Annars jobbar jag till 19....och både fredag och lördag....sen blir söndag min sooovdag!! Älskar sådana dagar!!

puss o god natt....

klockan är nästan för mycket för att färga håret på M....men va gör man inte..


min morgon

Precis ätit upp min frukost och ska snart borsta tänderna och sedan gå till jobbet... Ska vara kvar på Gina i höst oxå :) Iaf som det ser ut nu. Hoppas schemat är klart och finns där nu när jag kommer.... Men skulle ju gärna vilja vara ledig en vecka så man kunde åka på någon sista minuten, jag behöver oxå semester som alla andra!
Kom på att jag ska lägga upp bilder på vad jag har köpt från Gina i måndags, men det kommer i kväll. Hinner inte nu.

Har klippt mig...men bara toppat...ska dit i morgon igen för att färga...får se vad det blir... :D

Puss o hej

Mycket i huvudet...

...tankar som far omkring och slåss i huvudet just nu... JObbit.
Puss

Tom

Ja har inte haft nåt att skriva på några veckor känns det som...är helt tom i huvudet! Sorry. Men jag hoppas komma igång snart igen, bara jag har fått lite mer motivation. (när det nu händer)

Ska iväg till jobbet om ett par timmar, börjar 14 idag så det blir bara fyra timmar. Men skönt det när jag inte känner mig helt 100. Igår va jag hemma, med feber och helt borta...uscha...vill vara pigg!

Blir galen på att jag inte vet hur jag ska göra...? Hur kommer hösten att se ut? Gah!

OS rullar på på tv:n hela tiden, jag blir GALEN av all sport! Hur kan man vara så intresserad....det är bara sport!!

Eftersom att jag tycker så synd om mig själv hela tiden ska jag köpa lite kläder idag innan jag börjar jobba....det är den bästa trösten!

Puss o hej

Måndag

Idag ska jag ta tag i saker här hemma... Men dagen har inte börjat särskilt bra. Men det blir ändring på det nu!
Kram

söndag

Hela veckan har bara rusat förbi....jobbat varje dag och inte hunnit med något annat. Idag var den lediga dagen då jag och Mattias skulle fixa här hemma...men inte dåe...nepp...blev en slapp dag framför tvn istället och thai mat hemma hos Olsson :)

Är inte på topp....mår fortfarande knas.

Ska strax sätta på en film så att det blir ett ex antal mer timmar framför tvn i kväll...boring...men ända sysselsättningen jag kan tänka mig just nu...

I morgon är jag ledig, härligt, då ska vi ta tag i saker och ting här hemma....äntligen! Å då måste vi!

Ha det bra allihop...hoppas ni är på bättre humör än vad jag är... :)

Onsdag

Ännu en ork-lös dag...trött på det. Allmänt sur på ingenting....ska sova snart.
Puss o hej.

Tisdag

Mått dåligt idag...håller nog på att bli sjuk eller nåt...vet ej. Har inte orkat höra av mig till någon...så Helen jag ringer dig så fort jag känner mig bättre...

Dagen har bestått av firande av min Kusin Katarina som fyller 30år Grattis!!! Annars har jag bara vart hemma och inte gjort nåt. Bara tyckt synd om mig själv.

Puss o hej

?

Å alla som undrar vad DET är...så handlar det om min ekonomi... och hur min framtid ska/kommer att se ut....

Fredag

Härligt me helg, men kommer inte kunna slappna av förrens i morgon vid 16...då börjar min helg :)

Va och handla igår...väldigt nödvändigt. Älskar när kylskåpet är fullt. Just nu funderar jag bara på när jag ska hinna tvätta...hm..har ju ingen tid över förrens på söndag. Helt galet...hur ska jag klara mig. Hoppas det dyker upp något billigt o snyggt på jobbet idag, då blir de shopping, önskar också att min plånbok skulle bli lite tjockare med sedlar....VILL!



Tänker för mycket på DET!



Puss o hej, nu drar jag till jobbet...så hinner nog inte skriva förrens på lördag...eventuellt. Jobb Jobb JObb..


Dagarna rinner iväg

Jag har inte tid med någonting, inte ens tid att tvätta här hemma...har inga och då menar jag INGA trosor rena...så jag var tvungen att köpa nya på jobbet idag och då är det illa! SKÄRPNING!

Ja dagarna rinner bara iväg. Jobbar, äter och sover är det ända jag gör...men men.

Fortfarande osäker på vad jag ska göra i höst...va kvar på Gina, plugga eller söka annat??? Åhhh tycker det är såå jobbit att inte vara säker! Fan! Ge mig råd, NU!

Har precis ätit tacos med Mattias...mumma, det blev som jag ville :) Så nu har jag en god lunchlåda att ta med i morgon till jobbet :D

Jobbar 9-18 på Gina och sedan direkt till olstorp för att jobba där till 12:30, sedan upp på lördag för att jobba på Gina till kl 16, sen på kvällen blir det partaj hemma hos Annika som fyller år !!! Ska bli så kul att träffa alla igen, va ett bra tag sen nu, men det är tur att man kan vara bra vänner även om man inte träffas så ofta, det är riktiga vänner som kan göra så! Love it!

Stora frågan som alltid? Vad ska jag ha på mig på lördag? Eftersom jag inte hinner tvätta innan, måste jag ju köpa något, men vad??

Puss o god natt allihop, ska diska upp lite nu och sedan göra i ordning för morgon dagen.
Hej!



tänk om dagarna hade några mer timmar med ledig tid....vill ha mer tid!

Hmm..

Ja vad har hänt sen jag skrev sist...hmm...

*Mattias har kommit hem <3
*Kalas hos Veronika i fredags, med tågtur i Hjo, god mat och trevliga människor :D
*Jobb, jobb, jobb....
*Två dagars sovande och slappande :P (Måste bättra mig med att ta vara på mina lediga dagar jag har)


Idag har det bara vart segt hela dagen, ös regn hela tiden, tre filmer, kebab, munkar, kinamat och tjejsnack med Emma :D

Skulle ha åkt till KUngshamn över dessa lediga dagar, men vädret är ju inte det roligaste, så vi slappar istället :P I morgon är sista lediga dagen i veckan och förhoppningsvis blir det en tripp till Hjo (om vädert tillåter), annars hoppas jag på något annat kul :)
Jag och Mattias har eventuellt planerat in en övernattning i Göteborg i början på nästa vecka, hoppas skattepengarna kommer innan dess *håller tummarna*


Jag är kär! <3

puss o god natt, dax att sova kanske?...

RSS 2.0