Samma kraft idag?

Ja då självklart....sitter och fixar det sista med portfolion nu, sen ska jag hem till pappa för att skriva ut hela arbetet...sen om jag hinner får jag åka iväg till MAXI för att köpa en pärm att sätta in det i :) Men får se om jag hinner allt innan kl 10:15, tror inte de. Men annars får jag fixa det kl 12 efter redovisningen eftersom att det inte ska vara inlämnat förens kl 15 :)

Hatar verkligen den alarmsignalen som är på telefonen nu...usch...den är hemsk och så kan jag inte sänka ljudet heller, så varje morgon vaknas av ett ryck! Hatar det, men som tur är har inte alarmet stört mitt humör idag...Haha!  Men det jag har nu är ju bara en lånetelefon...väntar på att min ska bytas ut mot en annan...har haft lånetelefon i typ 2 månader nu...och jag orkar inte förklara varför...det är en lång historia...

Nä nu får jag sätta fart så att jag hinner skriva lite om Praktisk lärarkunskap och om IT i skolan.
Puss och hej! ha en bra dag!

Nya krafter!

Ja det kändes som om jag vaknade med nya krafter idag, shit va jag har hunnit me mycket i min portfolio, helt impad av mig själv :D Inte riktigt klar än, men på god väg... Ska hem till pappa sent i kväll för att skriva ut resultatet. Just nu är den på 31 sidor, men kommer iaf komma upp till 36-38...stackars våra lärare som måste läsa 110st olika portfoli...haha...lite skade glädje.. ;)

Även älskling har vart på helt annat humör idag...älskar verkligen när han är glad...då är han det bästa som finns! Vill ju inte ha en grinig kille här hemma, som de har var nu några veckor.....vist även jag har haft en jobbit period, men nu är det sommar och då får vi nya krafter :D SolEnergi, det går vi på!

Nä nu får jag hoppa in i duschen, har ju inte ens gjort mig i ordning idag....sitter här i mys-byxor och ser ut som ett troll med olja i håret :P Men kan ju bero på att jag har pluggar som världens plugghäst idag! Så idag ska jag skona alla och inte lägga ut hur jag ser ut just nu...haha!

Puss o hej

Slutspurten!

Nu är jag inne på de sista i skolan....de sista dagarna denna vecka blir enbart att jobba med min portfolio...så att den blir klar tills på fredag. Måste hinna! Annars får jag väl ta en komplettering, för den måste in på fredag eftermiddag... Men jag hittar inga ord längre, vet inte vad jag ska skriva för det känns som om jag upprepar mig hela tiden.... Tur att nästa termin inte kommer att vara lika kämpig, jag litar på dig Maria :)

jag skulle verkligen behöva ut och gå i det fina väderet, men känns som om jag inte hinner det...för dåmkommer jag vara tröttare i kväll och då kan jag inte sitta vid datorn och skriva som jag måste...Problem? Nja... Får gå igen alla promenader jag missar denna vecka i nästa vecka...lovar!

Nä nu ska jag ta upp min älskling som fortfarande ligger i sängen....och jag som har hunnit med massor idag...herre gud, nu måste han upp! Later! Jag är hungrig och måste ha lunch i magen...funderar på lax som vi åt i går.....va sååå gott...som suchi, men utan ris :) Mums...

Puss o kram, skriver kanske mer i kväll...


Det gick bra!

Examinationen gick smärtfri... :D Bara några grejer vi skulle rätta till, men det tror jag vi får ordning på ganska snabbt, ska sätta oss på måndag och göra klart.

Idag är det helt tom i hela huvudet..kan det bero på att hjärnan har gått på högvarv ett halv år nu....tror de kan vara orsaken. Men den får inte lägga av än, har en komplettering i morgon och sen portfolioredovisning på fredag som måste gå bra. Sen är det nästan över :D

Har tvättid nu så jag måste snart ner för att lägga i första maskinen...så tråkigt. Men det måste göras, den tvättar inte sig själv....tyvärr...

De senaste dagarna har jag haft en så otrolig längtan efter att festa med alla vänner, så som vi gjorde förr...vill ha det så nu igen.... Jag vet att alla jobbar eller gör något annat och att inte alla kan samtidigt, men det vore sååå kul! VILL!!
Någon dag nu i sommar hoppas jag att vi kan dra ihop en riktig tjejfest med sång, lek, dans och vin i massor :) Mitt partysug är starkt just nu!
image8

Fram med fiskaren så kör vi ;) *love it*

Nä nu ska jag drömma vidare och göra några måsten här i hemmet...sen blir det mera plugg....
Puss o Kram alla goa töser!

I skolan.

Just nu sitter jag och Anneli och läser på för fullt inför examninationen...suck...vill ha det gjort nu! Kommer vara helt död i eftermidag när det är våran tur. Satt uppe sen igår för att vara förberedd men ändå känns allt osäkert!


Är helt tom i huvudet just nu....dax för oss att snacka skit nu :P

Puss o kram

Måste ha sömn nu.

Har suttit och filat på vår examination som vi har i morgon....suck...vill bara kunna släppa det just nu, men jag lär ju drömma mardrömmar om skiten... :(

Har inte fått svar om något jobb än....suck...känns som om det är för sent...men Mattias har pratat med sin pappa och han skulle kolla runt lite, han har ju faktiskt många kontakter så jag hoppas de löser sig så småning om!!

Det var jättre roligt att träffa några av tjejerna nu efter många veckors pluggande...var verkligen döö längesen juh.. Skönt att prata av sig lite om något som inte handla om skolan. Men lite klagade jag och Maria för varandra iaf...haha... Lovisa är ju för söt....duktigaste fotografen i stan...eller not, bara hennes fingrar som syns i linsen...haha! Söt-unge! Måste träffas oftare Alla....det får bli skärpning me de nu!

I morgon blir det som alla andra dagar denna vecka...plugg hela dagen lång. Jo, på kvällen har jag även tvättid...måste ju fixas nu igen...har snart inga kläder kvar i garderoben....uscha.. Hatar att tvätta, men det blir iaf en liten paus från pluggandet *yes* Alltid något att skylla på.

Har gjort i ordning mig för min nattsömn...så nu är det dax att sooova...
Godnatt och sov gott.....det kommer inte jag göra......blää..

Puss och hej!

Sista veckan..

...nu j*vlar så ska jag plugga sten hårt. Sen är det äntligen över...ska bli så gött att kunna släppa skolan hela sommaren :D Längtar! Då är ett problem ur världen!

Idag har jag bara vart i skolan än så länge och mera plugg ska det bli nu i eftermiddag, har både portfolion och seminariet att planera...suck...denna veckan kommer kännas lååång. :(

Fick precis sms från Maria om att de blir fika kl 19 på Pims...Yes! Lite fritid med vännerna lär behövas efter detta slit jag genomför... Skönt att ha någon som Maria i kompis-kretsen som förstår hur tufft det är att plugga också, då kan vi sitta och klaga ihop...haha... Ska bli massa mys att äntligen träffa någon/några av sina vänner!!! Har inte gjorte det på ett tag nu. Kom dom som vill :D

Bara för att alla andra gör det så ska jag lägga ut vad jag har på mig...haha... Dagen outfit! :P
image7

Linne från Gina tricot
Leggings från Lindex
Kjol från Clarks
Kofta från Gina tricot
hade flip-flop på mig också...va såå skönt att inte fötterna va instängda i några svettiga skor :P och kunna vara barfota och vifta me tårna :) Bara så ni vet ;)

Notis!
Shit va svårt det är att ta bilder på sig själv (helkropp) Spegeln går ju bra, men om man ska ha blixt blir de konstigt. Får helt enkelt lära mg att ställa in sån bild som det tar några sekunder för....haha.... allt de bara för att kunna ta på mig :D Fy va Ego!

Puss o kram så länge!

Dax för sängen!

Efter att ha ätit godaste hemgjorda pizzan så ska jag borsta tänderna och hoppa i säng, men först ska jag packa skolväskan tills i morgon.... Ska möta Anneli vid bibblan kl 9.00, då ska vi läsa på de andras uppsats noga och även våran egen uppsats så att vi blir bra opponenter tills på tisdag...
Vid frukosten ska jag även ringa om ett jobb....hoppas verkligen att jag behövs där... *håller tummarna*

Puss
image6

Dop-Söndag!

Kom precis hem från Väring där det har varit dop för mitt kusin-barn Alexander....så sötis. Ser ut som en liten rumpnisse gör han :) Kyrkan va långsam...satt och gäspa, men efter blev de god mat och tårta och de tycker jag om!

*härligt väder*

Igår var det så tråkigt att inte Perelli vann! Det var hon värd (en vinst alltså)...inte Ryssland...!!! Usch! Skiter i Eurovision hedan efter!

Måste plugga nu, men som vanligt har jag svårt att koncentrera mig på det och tänker på massa annat. Bläää...vad skolan är tråkigt just nu. Vill att det ska vara överstökad. Denna vecka kommer jag få sitta uppe dygnetrunt för att hinna klart med allt och då överdriver jag inte... Vill ha jobb!

Nä, har inget mer att skriva nu, för mycket konstigt i huvudet som spökar! -FÖRSVINN!

Puss o hej!

Prinsessan som hade kalas igår :)

image4


<3 Kan man vara sötare? <3

Ekonomisk kris...

Vad ska jag göra? Gå under jorden kanske? Usch...nu vill jag bara försvinna ett tag,.... Efter att ha fått det sista studielånet för denna termin känns allt hopplöst... Åh jag har mig själv att skylla! Fy. 3700kr ska jag klara mig på hela sommaren...och det räcker bara till hyran denna månaden... Vad ska jag göra? Söker jobb som en galning nu, måste ha ett snabbt! Jag mår dåligt nu....kommer inte att bli bättre för ens det har löst sig....fan! Fan! Fan!

Mitt humör kommer ligga lågt ett tag nu....och det pga pengar....it sucks! Vad gör man lixom när man inte har pengar, tillslut kommer jag att få sova ute....för Mattias pluggar ju också...och han jobbar ju lite så att de räcker för hans insats i vårt boende...men vem ska betala min del? Hatart!!

Ska jobba på Olstorp i kväll och i morgon ska jag på dop.....nästa vecka är fullpackad med studier, men det är den sista innan sommaren...som tur är.

Hej så länge!

God natt!

Jag hade fel...det blev grillat kött med potatisgratäng...ÄNNU bättre :) Å tårtan var jätte god *mumma*
Ett lyckat barnkalas med mycket lek, god tårta och stora paket och framför allt  världens sötaste prinsessa till födelsedagsbarn *vill ha*

Nu ropar sängen på mig, så dax att kila. Ha en underbar natt med söta små drömmar (det hoppas jag iaf att jag får ;) )

Puss o kram

Hos mamma

Sitter hemma hos mamma nu och har hjälpt henne att packa, hon klarar juh inte de själv så hon måste ha min profesionella hjälp :) Jag vill me till Turkiet...fusk...hade jag haft pengar och tid hade jag lätt beställt en extra stol till mig :D
Nu väntar jag på att Mattias och Carl-filip ska ha kört cross klart så jag kan hämta dom och sen åka hem för att göra oss fina till 2års-kalaset! Åh jag tror att vi kommer få smörgåstårta...mums...det är sååå gott!

Idag har jag vart i skolan och pluggat, vi var inte så effektiva men vi bestämde att vi skulle läsa på var för sig och sen träffas på måndag för att löra hårt. Efter det skjutsade jag Mathias till Åkeriet för att han och lille-man skulle köra cross. Då var jag as hungrig och grinig eftersom att han inte hann att äta mat med mig, så jag ringde runt och leta efter en lunch-kompis....och tillslut fick jag tag i min lillebror och han ville följa med *kors* Så vi drog ner till Mc Donalds och käka hamburgare och glass, sen gick vi in på Game och kollade lite grejer han önskar sig när han fyller år, sen åkte vi runt i stan en sväng och lyssna på musik :) Vädret gör en lycklig *love it* Å till sist hamnade vi här hemma hos mamma...

Ska snart åka iväg...för mamma ska på fest och jag måste hämta min Gubbe.
Puss o Kram

God morgon!

Har precis gjort mig i ordning för att gå till skolan... Blir såå himla glad av det fina vädret idag, tänk vad en sån sak kan göra mycket på ens humör. Underbara sol!

Nu ska jag snbbt dricka upp mitt gröna te och sedan ta på mig skorna för att börja traska...ska ju möta Annelie om 20 minuter, så jag får nog speeda lite :)

Ha en bra dag! Det ska iaf jag ha... Puss

image3

Grattis Charlotte!

Vidare till final!! Jag håller tummarna på lördag, det måste ju bara gå bra.

image2
Hon har fått så satans snygg kropp oxå!

Nu är det tid för att borsta tänderna och hoppa i sängen....i morgon blir det en lång dag...
Puss

Skor!

Shit...jag räkna mina skor nu och kom upp i 44 par och av alla dom paren använder jag typ bara fyra eller nåt...alla andra ligger bara och skräpar...måste skärpa mig med sådant...får ju se till att allt används och inte bara dammar.... Blev dock ganska impad över att de var så många  jag hade, en del skor som jag knappt viste att jag hade kom fram. Kul, då blir dom som nya igen ;) Utan att jag har lagt  ut en krona....

Ja ikväll nu blir det kotletter med potatis till middag *mums*, men som alltid så blir maten sent eftersom den kära sambon är ute på flykt (som alltid). ja jag ska vara glad att jag får någon mat i magen alls och att jag dessutom har sällskap vid mitt bord. Inte alla som har det, tyvärr... Jag har en sak till jag kan vara j-vligt lycklig över, och det är att jag knappt behöver hjälpa till att laga maten, jag har det sååå underbart här hemma att jag har en sambo som älskar att laga mat och det blir gott oxå :D Men ibland är det lite jobbit då jag inte alls får va i köket för då är man bara ivägen...suck, så är det väl att allt gott har något ont med sig och allt ont för något gott med sig...vet inte vilken ordning det brukar vara... :P

I morgon ska jag möta Anneli vid bibblan, då ska vi öva inför examinationen på B-uppsatsen...uscha. Men jag ska inte klaga för snart är det slut på denna termin *jippie*

Just de jag måset fixa present till Sofia med, vi ska på kalas i morgon ute i Melldala. Det ska bli mys att träffa den lilla familjen, är ju inte varje dag precis... Sen måste jag fixa dop-present till mitt kusinbarn som ska döpas på söndag. Hm, funderar på något fint....haha inte fult iaf.

Nä nu ska jag börja skala potatisen....får ju vara slaven i köket när han ska laga mat. Hoppas bara att han kommer snart....dör av hunger...

Puss o kram

Nu är jag här!

Som alla andra i denna lilla värld så har även jag skaffat mig en egen blogg :) Eftersom att jag fortfarande är helt nu och håller på att lära mig allt om detta nya (för mig) fenomen...så kan det kanske dröja innan jag lägger ut mina första inlägg eller bilder...vi får  se, det beror på hur svårt det är ;)

Ha det bäst så länge!
image1
Puss o kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0