Varför?

Ja varför, efter 20 års giftemål kan man komma fram till att man inte vill leva ihop längre? Kunde man inte kommit fram till det tidigare, på något sätt måste man ju ha kännt att man inte passade ihop TIDIGARE!? Varför är det så lätt att skilja sig? Bara inte känna något... Fuck! Jag hatar de! Aldrig ska jag utsätta mina barn för de, ALDRIG! Inte när man har vart gifta i 20 år!!!

*lipar*

Kommentarer
Postat av: Helen

*krama om hååååårt*

2008-06-03 @ 12:26:44
URL: http://helencarlsson.blogg.se
Postat av: Mariah

Tro det eller ej men jag läser faktiskt din blogg lite då och då.. Jag drar mina egna slutsatser om att det är dina föräldrar det handlar om. Är det inte det så var det fel av mig. Tråkigt att höra. MEN, det kanske inte handlar om att man inte "passar ihop" längre. Man kanske märker att de känslor som man en gång hade för varandra har förändras och att det vuxit fram något nytt. Jag och min sambo har varit tillsammans i åtta år och det är en piss i Missisippi i jämförelse med tjugo år men även jag märker att de känslorna som jag hade för min sambo när vi träffades är något annat idag. Vi människor förändras kontinuerligt, vi får varje dag nya intryck, nya upplevelser och ett annat sätt att se på saker och ting. Ibland skapar alla nya intryck en "tightare" relation med den man lever med men ibland kan man upptäcka att man inte är (själa)lycklig i sin relation. Självklart är det alltid olyckligt när man upptäcker att den man lever med inte alls är den person som man vill bli gammal med och det är självklart olyckligt för de anhöriga, främst barn. Men jag tror att man kan fortsätta älska varandra och tycka om varandra fast på ett annat sätt. Är det inte bättre att bli lyckliga var för sig eller med någon ny, än att gå och vara "olycklig" i den relation man är i... bara för att alla andra vill?

kram till dig! (har själv varit där...)

2008-06-03 @ 19:12:21
URL: http://harnesk.no-ip.org
Postat av: AnnA

Oh fy =( Detta drabbas allt fler o fler tyvärr .. Och det är riktigt smärtsamt. Har ju oxå vart där =( Det bästa vore om alla gick till en som kan spå ens händer lr nåt och verkligen berätta om det kommer va just dom i all framtid lr ej ... men faan så enkelt äre ju inte =( KRAAAAM !

2008-06-03 @ 19:57:02
Postat av: Hanna

Hej gumman. Vet hur det känns, hoppas det är okej med dig. Vi måste ses snart! Massa kramar till dig! Tänker på dig.

2008-06-09 @ 20:10:28
URL: http://hanniii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0